Τετάρτη

League of Legends

League of Legends γνωστό και ως LoL είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ΜΟΒΑ που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από τους διαχειριστές της εταιρείας Riot Games για τα Microsoft Windows, εμπνευσμένο από το Defense of the Ancients (DotA) και ενός χάρτη του Warcraft III: The Frozen Throne.
Περιγραφή:

Στο παιχνίδι τον Νοέμβριο του 2011 ήταν εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 32 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές γλώσσες, ανάμεσα σε αυτές και τα Ελληνικά από τα τέλη Ιουνίου 2012.

 Οι παίκτες διαμορφώνονται σε 2 άρτιες ομάδες, των τριών ή πέντε Πρωταθλητών σε κάθε ομάδα. Υπάρχουν 112 διαφορετικοί πρωταθλητές τους οποίους μπορείς να επιλέξεις. Κάθε ομάδα ξεκινά σε δύο αντίθετες πλευρές του χάρτη σε μια περιοχή που ονομάζεται "πηγή", κοντά σε αυτό που ονομάζεται "Nexus".

 Ένας αγώνας κερδίζεται όταν είτε το Nexus καταστραφεί είτε η αντίπαλη ομάδα παραδοθεί. Για να καταστραφεί ένα Nexus, κάθε ομάδα πρέπει να λειτουργεί μέσα από μια σειρά πύργων που ονομάζονται "Turret". Οι Turret συχνά τοποθετούνται κατά μήκος μιας διαδρομής σε κάθε βάση δεδομένων που αναφέρεται ως "Lane". Στην πορεία, κάθε παίκτης κερδίζει επίπεδα, από τη θανάτωση άλλων πρωταθλητών της αντίπαλης ομάδας, των "Minions". Σκοτώνοντας τους εχθρούς επιτρέπεται στους πρωταθλητές να αγοράσουν στην αγορά "αντικείμενα" με χρυσό για τη βελτίωση των στατιστικών τους. Στο League of Legends, κάθε παίκτης ξεκινά στο επίπεδο 1 στην αρχή του αγώνα και μπορεί να επιτύχει το μέγιστο επίπεδο των 18 επιπέδων.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν τον χαρακτήρα που επιθυμούν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι χαρακτήρες διαφοροποιούνται σε: AD Carry, Mage, Tank, Off-Tank, Ranged, Melee, Junglers κλπ. Μία σωστά δομημένη ομάδα πρέπει να έχει ποικιλία ηρώων. Η νίκη εξαρτάται από την κυριαρχία στο χάρτη μίας ομάδας και τελικά η καταστροφή του αντίπαλου "Nexus" οδηγεί στην νίκη.Βραβεία παιχνιδιού:
 IGN PC Best Strategy Game 2009
 Gamespy Gamers' Choice Awards 2009
 1st Game Developers Online Choice Awards 2010
 Golden Joystick Award 2011


Χρήσιμα Links:
Οδηγός για αρχάριους
Κέντρο εκπαίδευσης νέων παικτών
Φόρουμ παιχνιδιού
Εγγραφή στο παιχνίδι

Θετικά παιχνιδιού:
  • Πάμπολλα παγκόσμια βραβεία
  • Το παιχνίδι με τους περισσότερους χρήστες στην Ελλάδα
  • Εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως
  • Είναι δωρεάν!

Κάντε δωρεάν εγγραφή και
μεταφερθείτε στον κόσμο του League of Legends!!