Παρασκευή

Drakensang Online

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών!



Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των RPG και σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 160 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Περιγραφή:

Ο κόσμος του Drakensang είναι ένας κόσμος γεμάτος με μαγεία, αλλά και με πολλούς κινδύνους. Πανάρχαια πλάσματα, ξεχασμένα εδώ και πολλά χρόνια επιστρέφουν, αναβιώνοντας σκιές του παρελθόντος. Έζησαν την άνοδο των ανθρώπων στο πιο ισχυρό πλάσμα της δημιουργίας αλλά και την πτώση τους στο χείλος της παρακμής, μετά την προδοσία ενός από αυτούς. Η διαχώρηση των κόσμων ετοίμασε το έδαφος για τη δημιουργία μιας πανίσχυρης αυτοκρατορίας. Ο χρόνος όμως διέλυσε κάθε νέα τάξη πραγμάτων που θα έπρεπε να υπάρχει για πάντα. Μία νέα σκοτεινή λατρεία εξελίχθηκε σε μια νέα δύναμη και προκάλεσε ξανά τον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας: Τους δράκους. Γεμάτοι εκδικητική μανία, φέρνουν τώρα και πάλι τον πόλεμο σ΄αυτόν τον κόσμο, μετά από δύο χιλιάδες χρόνια. Μια νέα εποχή αρχίζει, στην οποία οι ήρωες πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωση της ανθρωπότητας.


Βραβεία παιχνιδιού:

Καλύτερο Παιχνίδι Ρόλων 2010
BIU Βραβείο Πωλήσεων 2008
Γερμανικό Βραβείο για Παιχνίδι Υπολογιστή 2009

Χρήσιμα Links:
Φόρουμ παιχνιδιού
Οδηγός για αρχάριους
Εγγραφή στο παιχνίδι


Θετικά παιχνιδιού:
  • Δεν χρειάζεται εγκατάσταση
  • Είναι δωρεάν
  • Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς χαρακτήρες
  • Μπορείς να παίξεις με φίλους
 

Κάντε δωρεάν εγγραφή και
μεταφερθείτε στον κόσμο του Drakensang !!