Τετάρτη

WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

H JustAGame Hellas, η πρώτη ελληνική εκδοτική εταιρεία free-to-play διαδικτυακών παιχνιδιών παρουσιάζει το παιχνίδι WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.




 Περιγραφή:

 Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των MMO (ή Massively Multiplayer Online) browser games, που μπορείς να παίζεις online με άλλους παίκτες, δωρεάν χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή. Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εν καιρώ πολέμου οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την εξέλιξή τους σε μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη. 

Το παιχνίδι παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και περισσότερα από 40 αυθεντικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα. 

Είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου το οποίο εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίχτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Διοικητή μιας μικρής πόλης και πρέπει να αναπτυχθούν, να συνάψουν εμπορικές σχέσεις, να πολεμήσουν και να υπερασπιστούν τα τείχη για να κυριαρχήσουν! Διορίστε ικανούς δημάρχους και αξιωματικούς, αναπτύξτε τη βιομηχανία, υποστηρίξτε τα στρατεύματά σας και δοξάσετε το όνομά σας!

Μπορείτε να εδραιώσετε την κυριαρχία σας με περισσότερα από 40 αυθεντικά οπλικά συστήματα και μονάδες, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.Μέσα σε ένα τεράστιο φυσικό κόσμο, χρησιμοποιήστε έξυπνες τακτικές και στρατηγικές  για να ελέγξετε το πεδίο της μάχης, προκαλώντας σύγχυση και πανικό στα αντίπαλα στρατόπεδα.  Χτυπήστε εχθρικά εδάφη για να αποδυναμώσετε την οικονομία τους, κατασκοπεύσετε τις πόλεις τους, και εξαπολύστε την τελική σας επίθεση για να τους υποτάξετε!

Οι μάχες γίνονται σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, για  αυτό  σιγουρευτείτε ότι έχετε τις κατάλληλες μονάδες για να αντιμετωπίσετε τον εχθρό. Εάν συναντήσετε δυσκολίες, απλά ζητήστε βοήθεια από τα μέλη της συμμαχίας σας και ενωθείτε όλοι μαζί για να κάμψετε οποιαδήποτε αντίσταση. Τα γραφικά του WAR2Glory έχουν υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και ποιότητας την οποία σπάνια θα συναντήσετε σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο παιχνίδι.

Το ρεαλιστικό σύστημα μάχης επιτρέπει στους παίχτες να εφαρμόζουνε εξελιγμένες τακτικές μαχών, οι οποίες εκμεταλλεύονται πλήρως τους διάφορους σχηματισμούς των στρατευμάτων, των οχημάτων και του στόλου. Με αυτό τον τρόπο, ένας ικανός διοικητής, ο οποίος μπορεί να διαθέτει μικρότερο στρατό και  λιγότερα εξελιγμένα οπλικά συστήματα, να νικήσει έναν μεγαλύτερο στρατό και να θριαμβεύσει! 




Θετικά Παιχνιδιού:
  • Η γλώσσα είναι Ελληνική
  • Χιλιάδες Έλληνες παίκτες
  • Δεν απαιτητέ εγκατάσταση
  • Υπάρχουν 5 Server


Κάντε δωρεάν εγγραφή και
μεταφερθείτε στον κόσμο του WAR2!!