Παρασκευή

Rising Cities

Στο καινούριο παιχνίδι browser, Rising Cities, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την δύναμη, την οικονομία, την στρατηγική και το χτίσιμο. Δημιούργησε μια πόλη με εκατομμύρια κατοίκους, μια μητρόπολη στο Rising Cities! Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα δωρεάν παιχνίδι.





Περιγραφή: 

Διασκέδασε στο Rising Cities! Ο καθένας θέλει να συμμετέχει στο καινούριο δωρεάν παιχνίδι και να δημιουργήσει την δική του μητρόπολη! Το δωρεάν παιχνίδι Rising Cities σου δίνει την μοναδική ευκαιρία, να παρουσιάσεις τις στρατηγικές και διευθυντικές σου ικανότητες.

Ωστόσο ο δρόμος προς την κορυφή του δωρεάν παιχνιδιού Rising Cities δεν είναι στρωμένος με ρόδα! Μόνο με σωστό σχεδιασμό, μελετημένο προϋπολογισμό και ενδιαφέρον για το καλό των πολιτών, θα μπορέσεις να κάνεις την πόλη σου ένα πραγματικό πόλο έλξης!

Χτίσε κατοικίες για τους πολίτες του Rising Cities, μάζεψε τα νοίκια και επένδυσε τα χρήματα στην βιομηχανία, σε σταθμούς ενέργειας, στην συγκοινωνία και σε πολλά ακόμα κτίρια, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη μια μεγαλούπολης σε ένα δωρεάν παιχνίδι. 


Το παιχνίδι απαριθμεί περισσότερους από 4 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγους μήνες 



Χρήσιμα Links:
Φόρουμ του παιχνιδιού
Εγγραφή στο παιχνίδι


Θετικά παιχνιδιού:
  • Είναι δωρεάν
  • Δεν χρειάζεται εγκατάσταση 
  • Είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο παιχνίδι
  • Υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες 


Κάντε δωρεάν εγγραφή και
μεταφερθείτε στον κόσμο του Rising Cities!!