Παρασκευή

Travian

Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. 

Το Travian είναι ενεργό από το 2004 μέχρι σήμερα, με πάρα πολλούς παίκτες παγκοσμίως. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος του μεταφρασμένο στα ελληνικά. 
  

Περιγραφή:

 Κάθε παίκτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός χωριού ως Γαλάτης, Ρωμαίος ή Τεύτονας με αριθμό κατοίκων δύο. Κάθε χωριό αποτελείται από το εσωτερικό και το εξωτερικό (περιφέρεια). Το εσωτερικό αρχικά έχει ένα κτίριο, το κεντρικό. Στο εξωτερικό μέρος του χωριού υπάρχουν 18 χωράφια πρώτων υλών.

 Κάθε ένα από αυτά υπάγεται σε έναν από τους εξής τέσσερις τύπους: Ξυλεία, Πηλός, Σίδηρος και Σιτάρι. Τα χωράφια πρώτων υλών αρχικά είναι επιπέδου 0 . Κάθε χωράφι, ανάλογα με το επίπεδο, παρέχει συγκεκριμένη ποσότητα ύλης ανά ώρα.

Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, ο παίκτης ανεβάζει επίπεδο στα χωράφια πρώτων υλών σταδιακά, αυξάνοντας την παραγωγή σε κάθε μία από τις τέσσερις βασικές ύλες.Το ανώτατο επίπεδο που μπορεί να φτάσει ένα χωράφι πρώτων υλών, είναι το επίπεδο 10 σε ένα απλό χωριό, και το επίπεδο 20 στην πρωτεύουσα (Ο κάθε παίχτης μπορεί να έχει πολλά χωριά, αλλά μόνο μια πρωτεύουσα). 


Βραβεία που έχει πάρει το παιχνίδι:
  • Browser Game of the Year
  • Best Classic game 2012

Χρήσιμα Links:
Οδηγός για αρχάριους
Φόρουμ του παιχνιδιού
Εγγραφή στο παιχνίδι

Θετικά παιχνιδιού:
  • Έχεις την δυνατότητα να παίξεις με φίλους
  • Δεν χρειάζεται εγκατάσταση 
  • Έχεις την δυνατότητα να συνεργαστείς ή να πολεμήσεις με τους άλλους παίκτες
  • Είναι δωρεάν  


Κάντε δωρεάν εγγραφή και
μεταφερθείτε στον κόσμο του Travian !!